Drobečková navigace

Úvod > Blog > Joblungo.cz - portál, který inspiruje ke kariérní změně

Joblungo.cz - portál, který inspiruje ke kariérní změně



Datum konání:
5.2.2019

Každý dnes hledá lidi do firmy. Já hledám k sobě do týmu obchodníky a protože kladné zkušenosti rád sdílím, popíšu krátce i zkušenost se spoluprací s Matoušem Zavadilem z pracovního portálu joblungo.cz. Celá spolupráce se odehrála poměrně rychle, kdy jsme se s Matoušem dohodli na inzerci několika pozic pro ANTEE na jeho portálu. Lidé z joblunga si pak sami byli schopni z našich kariérních stránek vytáhnout zásadní informace o inzerovaných pozicích, které vlastně druhý den po dohodě o spolupráci vyseli na webu joblungo.cz. Žádné dotazníky na věci, které je možné si dohledat. Tato rychlost a hlavně i schopnost dohledat si to nejpodstatnější, mě příjemně překvapila. Inzeráty viseli na webu do 2 pracovních dnů od dohody o spolupráci. Celá komunikace byla jasná, férová a to pro mě bylo podstatné. 

Joblungo.cz je nový pracovní portál, který vypadá velmi ambiciózně a držím Matoušovi Zavadilovi palce, aby se mu podařilo celý projekt úspěšně rozjet. 

Pokud hledáte do vaší firmy lidi, zkuste je :)


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů