Drobečková navigace

Úvod > Blog > 4 nejzajímavější weby roku 2015

4 nejzajímavější weby roku 2015



Datum konání:
4.1.2016

večer pro klášter ChotěšovRok 2015 je za námi a já jsem rád, že byl, jaký byl. Povedlo se nám totiž zrealizovat několik projektů, ze kterých bych vám rád 4 nejzajímavější představil. 

1. Večer pro klášter Chotěšov

Jako milovník české historie jsem byl nesmírně rád, když jsem na jaře roku 2015 měl tu možnost podílet se na výrobě webu pro benefiční akci s názvem Večer pro klášter Chotěšov. Akci pořádají již 13 let mí přátelé, navíc poslední 3 ročníky jim tak trochu pomáhám. Pokud vás zajímá historie a o akci nevíte, rozhodně doporučuji rezervovat první srpnovou sobotu pro návštěvu Chotěšovského kláštera, který je mezi 100 nejohroženějšími památkami světa.  


2. Kovobel, výrobní družstvo

Podařilo se nám také kompletně přepracovat a zmodernizovat web výrobce skladovacích kontejnerů z Domažlic, jehož produkty jsou známé po celém světě. Web disponuje kromě moderního a responzivního designu, také katalogem produktů včetně intuitivního filtru. 


3. Zásilková služba FOFR

Mou specializací jsou již delší dobu dopravní společnosti. Bylo mi proto ctí, když jsme vyhráli výběrové řízení na realizaci nových webových stránek pro přepravní systém FOFR. Ten sdružuje několik regionálních dopravců a jeho hlavní devízou je možnost přepravy nestandardních kusových zásilek. Web je opět responzivní a zároveň zde bylo vytvářeno několik pěkných infografik.


4. Hospic svatého Lazara v Plzni

Hospic svatého Lazara v PlzniSrdcovou záležitostí pak pro mě byla výroba webu pro Hospic svatého Lazara v Plzni. Web sklízí pozitivní ohlasy jak ze stran zaměstnanců hospicu, tak z řad jeho návštěvníků. I přes časový press se nám podařilo vytvořit pro Hospic velmi důstojné a zároveň moderní stránky, které jsou v souladu s vysokou kvalitou a profesionalitou celého hospicového zařízení.

Dar pro hospic

Poskytování péče v hospici je z poloviny závislé na dotacích, grantech a darech nadací, firem a jednotlivců. Zdravotní pojišťovny hradí náklady hospice jen z 50 %. Pravidelné i malé příspěvky jednotlivých dárců pomohou v plynulejším financování péče o terminálně nemocné a jejich blízké. Vaše finanční podpora pomůže zajistit hospicovou péči pro všechny, kdo ji potřebují a to bez ohledu na finanční a sociální situaci nemocného. 

Pokud chcete pomoci, staňte se členem přátel Hospicu svatého Lazara v Plzni.


Zaujaly vás tyto projekty?

Pokud ano a rádi byste si podobný web chtěli také pořídit, ozvěte se mi a na krátké schůzce si řekneme více. Přeji všem čtenářům krásný rok 2016!


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů