Drobečková navigace

Úvod > Blog > Vyzkoušeno za vás: jak jsme dělali novou podlahu v bytě

Vyzkoušeno za vás: jak jsme dělali novou podlahu v bytě



Datum konání:
2.2.2018

Řada lidí kolem mně v současnosti přestavuje byt nebo rekonstruuje či staví dům. Často pak dostávám otázku, jestli bych jim doporučil nějakou spolehlivou firmu. Na podzim 2017 jsme dělali v celém bytě nové podlahy a dveře a tak nás čekalo rozhodnutí, jakou firmu nechat novou podlahu a interiérové dveře realizovat.

Podle čeho jsme vybíraliVinylová podlaha Pergo - Parketcentrum Plzeň

Vybírali jsme mezi 3 renomovanými plzeňskými firmami. Kladli jsme důraz na níže uvedené skutečnosti, sestupně dle důležitosti:

  • spolehlivost
  • reference
  • osobní dojem z lidí ve firmě při jednání
  • cena
  • rychlost realizace

Klíčová tedy pro nás byla spolehlivost, zkušenost firem a komunikace s lidmi ve firmě. Na základě těchto atributů jsme nakonec vybrali společnost Parketcentrum s.r.o. se sídle v Plzni ve Hřbitovní ulici na Doubravce. celou realizaci řídil pan Jan Tišer, který nám pomohl i s výběrem podlahy.

Jakou podlahu jsme vybrali

Nakonec jsme vybrali vinylovou podlahu značky Pergo. Tato švédská značka je lídrem v oboru vinylových podlah a udává trendy. Cenově se pohybuje kolem 900Kč za metr čtvereční + práce. Výhodou je i velmi snadná údržba, opravdu stačí setřít vlhkým hadrem. Co mě ale kromě toho všeho velmi zaujalo byl neskutečně příjemný pocit při chůzi bosou nohou po podlaze. Podlaha má velmi příjemnou strukturu a musím se přiznat, že jsem od té doby doma odložil pantofle. 

Jak probíhala realizace

Pan Tišer z Parketcentra si nejdříve vše naměřil. Následně byl připraven podklad pro podlahu, byla položena stěrka a následně se lepila podlaha a lišty. To vše bylo hotové během 3 dnů.

S celou realizací a postupem plzeňské podlahové firmy Parketcentrum jsme byli spokojeni. Důvodem naší spokojenosti bylo především férové jednání po celou dobu realizace, maximální snaha dotáhnout zakázku do termínu a výsledná kvalita celé práce.